یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

واکنش موشکی کره جنوبی به کره شمالی

واکنش موشکی کره جنوبی به کره شمالی ارتش کره جنوبی در پاسخ به آزمایش موشکی کره شمالی، ۳ موشک هوا به زمین را به نزدیکی مرز‌های دریایی این کشور شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش کره جنوبی در پاسخ به آزمایش موشکی کره شمالی در بامداد امروز چهارشنبه، ۳ موشک هوا به زمین را به نزدیکی مرز‌های دریایی کره شمالی شلیک کرد.

مقامات کره جنوبی اعلام کردند که کره شمالی بامداد امروز چهارشنبه حداقل ۱۰ موشک شلیک کرده که یکی از آن‌ها در آب‌های سرزمینی کره جنوبی اصابت کرده است.

این اقدام پیونگ یانگ که تا به امروز بی سابقه بوده است موجب شد تا کره جنوبی آژیر‌های خطر را به صدا در آورد و از شهروندان خود بخواهد تا به پناهگاه‌ها بروند.

یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد آزمایش موشکی کره شمالی در واقع یک تهاجم سرزمینی است. پس از پرتاب این موشک‌ها جلسه شورای امنیت کره جنوبی به سرعت تشکیل شد و رئیس جمهور کره جنوبی در این جلسه تاکید کرد پاسخی در خور به این اقدام کره شمالی خواهد داد. کانگ شین چول، مدیر عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح کره جنوبی در جمع خبرنگاران گفت که پرتاب موشک از سوی کره شمالی اقدامی غیرقابل قبول بوده که باید به آن پاسخ داده شود.

کره شمالی در حالی این موشک‌ها را به سمت مرز‌های آبی کره جنوبی شلیک کرده است که رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی از دوشنبه آغاز شده و قرار است تا پنج روز ادامه داشته باشد.

در همین حال خبرگزاری رویترز گزارش داد کره شمالی امروز ۱۷ موشک بالستیک به سمت دریا شلیک کرده که برای نخستین بار یک موشک به ۶۰ کیلومتری سواحل کره جنوبی اصابت کرده است.

ارتش کره جنوبی نیز در بیانیه‌ای جدید اعلام کرد که کره شمالی ۱۰۰ گلوله توپخانه به مرز دریایی این کشور شلیک کرده است.

آمریکا و متحدانش به ویژه از ابتدای سال جاری میلادی به شدت نگران آزمایش‌های متعدد موشکی از سوی پیونگ یانگ هستند و هر بار تلاش می‌کنند تا با اعمال تحریم‌های بیشتر اقتصادی و سیاسی مانع پیشرفت‌های نظامی کره شمالی شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار